Zobacz pe??nÄ? wersjÄ? : 200m delfinem
Witam ! Potrzebuje planu treningowego, kt??ry pozwoli mi przep??ynÄ?Ä? dystans 200m delfinem bez wiÄ?kszego problemu. Na razie jestem wstanie przep??ynÄ?Ä? 50 m nie kompromitujÄ?c stylu. ProszÄ? o wskaz??wki:confused:
Trzeba skupiÄ? siÄ? na specjalnych Ä?wiczeniach delfinowych. Je??li jeste?? z Warszawy, do mo??emy siÄ? um??wiÄ? na jakim?? basenie; poka??Ä? Ci, co robiÄ? (jestem trenerem p??ywania). Je??li siÄ? nie spotkamy, to spr??buj p??ywaÄ? dwusetki (albo trzysetki) tak: 3 ruchy delfinowe (bez oddechu) + 3 ruchy klasykem z nogami do delfina. Zr??b po odpowiedniej rozgrzewce i rozp??ywaniu (ok. 2000 m) zadanie 5x200 delf/??aba co 3 ruchy, z minutowÄ? przerwÄ? miÄ?dzy dwusetkami. W razie czego pisz na d2o@o2.pl - wymienimy siÄ? telefonami i pomogÄ? Ci. :)
Niestety nie jestem z Warszawy, (studiuje w szczecinie). DziÄ?ki za wskaz??wki, spr??buje pop??ywaÄ? twoim sposobem jak co?? bÄ?dÄ? pisa?? na maila. M??j mail to del47fin@gmail.com w razie jakby?? mia?? wiÄ?cej ciekawych Ä?wicze??:D