PDA

Zobacz pe??nÄ? wersjÄ? : P??etwy treningowe

Spido
03-20-2016, 20:02
Witam.

Na wstÄ?pie zaznaczÄ?, i?? jestem samoukiem i w p??ywanie bawiÄ? siÄ? od niedawna(czyt. +/- 3 miesiÄ?ce). Ze wzglÄ?du na mo??liwo??ci finansowe, moje jedyne ??r??d??o instrukta??owe to internet, w kt??rym wyczyta??em, ??e bardzo dobrym rozwiÄ?zaniem do nauki,poprawy czy te?? treningu pracy n??g w p??ywaniu kraulem, czy te?? Ä?wiczenia ruch??w delfinowych jest p??ywanie w kr??tkich p??etwach. Postanowi??em wiÄ?c sobie takie cudo kupiÄ?.

I tu kierujÄ? pytanie do posiadaczy takiego sprzÄ?tu: Jakiej firmy p??etwy polecacie? Jaki?? konkretny model?

Pozdrawiam

nikita
08-26-2016, 13:25
Post do??Ä? stary, ale je??li jeszcze potrzebujesz porady, to ja polecam p??etwy speedo. Je??li jeste?? poczÄ?tkujÄ?cy, to kup sobie p??etwy miÄ?kkie. Na poczÄ?tek bÄ?dÄ? dobre, ??eby oswoiÄ? siÄ? z plywaniem w tym sprzÄ?cie a nie przeciÄ???yÄ? miÄ???ni. Z czasem mo??esz zamieniÄ? je na twarde, w takich trening jest bardziej efektywny. Ja mam takie, kupi??am speedo, bo jako?? produkty tej firmy akurat najbardziej mi podchodzÄ?. Moje kupi??am na stronie speedo, kosztowa??y ok. 100 PLN, ale miÄ?kkie bÄ?dÄ? ta??sze. Poza tym cena siÄ? amortyzuje, bo u??ywam je ju?? dwa lata i ciÄ?gle sÄ? bez zarzutu. Oczywi??cie musisz pamiÄ?taÄ?, ??e zanim za??o??ysz p??etwy, musisz byÄ? dobrze rozgrzany. Nie zak??adaj ich zaraz na poczÄ?tku treningu.

Korneliusz Jab??o??ski
04-21-2017, 21:49
M??wicie o p??etwach dla daivinga?