Poka?? wyniki od 1 do 7 z 7

WÄ?tek: jak czÄ?sto chodzicie na basen?

Radzius
    Guest

jak czÄ?sto chodzicie na basen?

ja staram siÄ? 3x w tygodniu minimum...

Maciek_TR
    Guest
    w wakacje to rzadziej ale normalnie w ciÄ?gu roku to jestem na basenie 4-5 razy w tygodniu

kubus
    Guest
    Ja zaczÄ???em p??ywaÄ? od jakiego?? roku, bo krÄ?gos??up zaczÄ??? mi dokuczaÄ? i tak siÄ? trochÄ? wciÄ?gnÄ???em w temat Dwa razy w tygodniu staram siÄ? byÄ? na basenie.

rozmawia??em z ortopedÄ? - odradza?? "??abkÄ?" - kraul i grzbiet, rozmawia??em z rehabilitantkÄ? - powiedzia??a ??e jak krytÄ? i tylko co jaki?? czas to mo??na
    generalnie ??aba zw??aszcza "rozglÄ?daczka" (haha) czyli z g??owÄ? na wierzchu zdecydowanie jest gorsza dla krÄ?gos??upa.

Patysia1981
    Guest
    ja potrafiÄ? byÄ? i z 5x w tygodniu - lubiÄ? raczej ranne godziny chocia?? czasem bardzo ciÄ???ko wstaÄ?, ale za to nie muszÄ? siÄ? przeciskaÄ? po po??udniu pomiÄ?dzy "niedzielnymi" p??ywakami, kt??rzy przychodzÄ? pomoczyÄ? ty??ki tylko. Rano inna bajka, przychodzÄ? Ci co naprawdÄ? chcÄ? pop??ywaÄ?. A w ciÄ?gu dnia to wiadomo - u mnie akurat praca wiÄ?c nie mogÄ? wyskoczyÄ? w ??rodku dnia na basen czasem chodzÄ? te?? w weekendy ale te?? czÄ?sto robi siÄ? z basenu aquapark wiÄ?c w zale??no??ci od weny staram siÄ? wybieraÄ? albo wcze??niejszÄ? godzinÄ? albo porÄ? obiadowÄ? bo akurat wtedy jako?? siÄ? lu??niej robi.

Janek
    Guest
    Cytat Zamieszczone przez kubus Zobacz posta
    Ja zaczÄ???em p??ywaÄ? od jakiego?? roku, bo krÄ?gos??up zaczÄ??? mi dokuczaÄ? i tak siÄ? trochÄ? wciÄ?gnÄ???em w temat Dwa razy w tygodniu staram siÄ? byÄ? na basenie.
    Najlepiej jest dla zdrowia p??ywaÄ?, wszystkimi stylami o ile sÄ? poprawne. Ale je??li w ??abce zadzierasz g??owÄ? do g??ry (powinna byÄ? ca??y czas w linii prostej z krÄ?gos??upem to nie p??ywaj niÄ? wiÄ?cej ni?? kilka basen??w na godzinÄ?).
    Dla korekcji krÄ?gos??upa najlepiej p??ywaÄ? grzbietem i glajchem.

A na basenie ??rednio bywam 2-3 razy w tygodniu, najczÄ???ciej wieczorem lub wcze??nie rano, choÄ? zdarzajÄ? mi siÄ? okresy gdy jestem codziennie.

kubus
    Guest
    Cytat Zamieszczone przez Janek Zobacz posta
    Najlepiej jest dla zdrowia p??ywaÄ?, wszystkimi stylami o ile sÄ? poprawne. Ale je??li w ??abce zadzierasz g??owÄ? do g??ry (powinna byÄ? ca??y czas w linii prostej z krÄ?gos??upem to nie p??ywaj niÄ? wiÄ?cej ni?? kilka basen??w na godzinÄ?).
    Dla korekcji krÄ?gos??upa najlepiej p??ywaÄ? grzbietem i glajchem.
    No ja tylko grzbiet

Uprawnienia umieszczania post??w

• Nie mo??esz zak??adaÄ? nowych temat??w
  • Nie mo??esz pisaÄ? wiadomo??ci
  • Nie mo??esz dodawaÄ? za??Ä?cznik??w
  • Nie mo??esz edytowaÄ? swoich post??w
  •  
O nas
W??a??cicielem forum jest Spartan Media
telefon: +48 695 94 95 95
email: biuro@iplywamy.pl
strona g????wna