Witam i na wstÄ?pie zaznaczÄ?, ??e nie wiem czy wybra??em dobry dzia??, je??li nie, proszÄ? o przeniesienie (z g??ry dziÄ?ki!),

prosto z mostu -zamierzam powr??ciÄ? do p??ywania. W latach m??odzie??czych chodzi??em czÄ?sto na basen, bawi??em siÄ? w ratownictwo, ale po tym jak sko??czy??em 18 urodziny jako?? siÄ? to wszystko rozmy??o (wiadome powody - znajomi, piwko, dyskoteki etc etc.)

Teraz, po kilku ??adnych latkach kiedy przybra??em sporo na wadze i moja niegdy?? (jak dla mnie) fajna sylwetka przybra??a kszta??ty figurki Michelin stwierdzi??em, ??e muszÄ? wr??ciÄ? do p??ywania.

Nowi koledzy i kole??anki, teraz mam pytanie do was - jak my??licie, jak m??g??by wyglÄ?daÄ? trening dla takiej osoby jak ja?

Wiadomo, ??e nie z grubej rury, bo jak pojawiÄ? siÄ? nie wiadomo jakie zakwasy na poczÄ?tku, to mo??e to zraziÄ? i znowu wyjdzie du*a...

Czy macie jaki?? konstruktywny pomys?? jak wr??ciÄ? do p??ywania?

Od razu zaznaczÄ?, ??e nie chcia??bym czytaÄ? odpowiedzi typu "id?? pop??ywaj, zobaczysz co z tego wyjdzie" - to wiem. Mi chodzi o waszÄ? pomoc, ??eby znowu siÄ? zapali??a ta m??odzie??cza zajawka.

Z g??ry dziÄ?kujÄ? za odpowiedzi i jakie?? sugestie.

Pozdrawiam. Baro.